Yangın tahliye ve Söndürme Tatbikatı

kulumuzda yangın tahliye ve söndürme tatbikatı yaptık. Yangın anında okulu en hızlı ve güvenli şekilde boşaltmak ve güvenli olan alanda toplanmak için nasıl davranmamız konusunda bir tatbikat yaptık. Sivil savunma çok önemlidir. Bir afet anında ne yapmamız , nasıl davranmamız gerektiğini ve bu konuda öğrendiklerimizi uygulama alanında görebilmek için tatbikatlar yapmaktayız. Bu gün yangın tüplerimizi dolduran firmanın da yardımı ile yangın söndürme tatbikatı da yaptık. Yangın firması görevlisi önce bize yangın tüpünün nasıl kullanılacağını göstererk ,anlattı. Toplandığımız okul bahçesinde ateş yakarak bunu öğretmenimiz Gökçen HAMARAT ve öğrencilerimiz yangın tüpüyle söndürerek bizi yangından korudular. İnşallah böyle kötü bir afet yaşamayız, ancak olursa da buna hazırlıklı olmalıyız.

19-04-2022 19-04-2022 19-04-2022 19-04-2022 19-04-2022 19-04-2022

YANGIN TÜPÜYLE YANGINI SÖNDÜRME