Kirazlı Selim Eren İlkokulu
KİRAZLI MAH. 5865 SK. KIRAZLI SELIM EREN ORTAOKULU BLOK NO 5 KUŞADASI / AYDIN

VİZYON

"Bilgi ve beceri gelişimine ulaşmış, daha iyisi için çalışan örnek bireylerin alt yapısını oluşturmada her öğrenciyi bir birey olarak ele alan, teknolojik donanıma sahip, yaşadığımız çevrede herkes tarafımdan tercih edilen ve eğitim sektöründe en iyi kurum olmak” vizyonumuzdur.”

MİSYON

“Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve 21. yüzyıla hazır bireyler olarak yetiştirmek için varız.” “Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Türkçe´yi doğru ve güzel konuşup yazabilen iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğretime hazır, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, sosyal, yapıcı, sağlıklı, özgür, yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmektir.”

Pansiyon Bilgisi

İlçe Merkezine 10 Dk. Uzaklıktadır. İl Merkezine 45 Dk. Uzaklıktadır.

Su Deposu Mevkii Kirazlı Köyü Kuşadası/ AYDIN