KADROMUZ

Murat İNANLI - Okul Müdürü

1981 yılında Konya Karapınar´a bağlı Bağdayli köyünde  dünyaya geldim. İlk ve ortaokulu doğduğum köyde, lise öğrenimini Karapınar Lisesi´nde tamamladım.2005 yılında Abant İzzet  Baysal Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Sırasıyla Yozgat Sorgun Şehit Şuayip Çalışkan Ortaokulu 2005-2010 (Öğretmen).  2009-2010 Şehit Şuayip Çalışkan Ortaokulu Müdür yardımcısı, 2010-2012 Bahadin Lisesi Müdür Yardımcısı ve Müdür vekilliği görevlerinde bulundum. 2012- 2020 yılları arasında sırasıyla Balıkesir Kepsut Serçeören, Balıkesir Havran Sekizeylül, Balıkesir  Gönen  Altıeylül Ortaokulu´nda Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yaptım. 2020 yılında Aydın Bozdoğan Örentaht Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni iken Eğitim Kurumları Yönetici Sınavını (EKYS) kazanarak Kirazlı Selim Eren İlkokulu - Ortaokulu Müdürü olarak atandım. Halen bu görevi yürütmekteyim.